Craft Metalworking Machines

Who we are

Topçular Endüstriyel Üretim ve Yatırım A.Ş. imalat sanayinin temel makine ihtiyaçlarına kaliteli çözümler sunmak amacıyla kurulmuştur.

Topçular Endüstriyel Üretim ve Yatırım A.Ş. güçlü ve geniş sektör tecrübesiyle; yerli üretim odaklı bir firma olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Craft markalı ürünler yerel pazara sunulmakta ve birçok ülkeye ihraç edilmektedir. İstanbul Sancaktepe'deki tesisimizde; Satış, Yönetim, Satış Sonrası ve Lojistik hizmetlerimizi yürütmekte olup aynı zamanda şerit testere makinalarımızı da Konya ilindeki fabrikamızda üretmekteyiz. Yerli üretim faaliyetlerimiz kapsamında farklı sektörlere makine tedarik ediyor, dünya çapındaki üreticilerle ortak mühendislik çalışmaları sonucunda geliştirilen yüksek kaliteli geniş ürün yelpazesiyle ülke ekonomisine katkıda bulunuyoruz.

Our values

Topçular Endüstriyel Üretim ve Yatırım A.Ş. sürekli ve büyüyen yatırımlarıyla istihdamı desteklemekte ve uluslararası pazarlarda ülkemizi başarıyla temsil etmektedir. Küresel teknolojik trendleri takip ederek kendimizi sürekli güncelliyor, başarılı projelerimiz ile daha güçlü sektör bağlantıları kuruyor, en uyumlu çözümleri sunuyor ve dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.